Kategorier

Om Os

let-elektronik.dk er fra den 1/5-2016 overtaget og drevet af:

Dennis V. Sørensen
let-elektronik.dk, CVR. 34 35 96 60
Østergade 25
7000 Fredericia
Tlf.: 50 23 22 12
info@let-elektronik.dk

let-elektronik.dk sælger primært elektronik til udviklings og hobby formål, sekundært andre spændene varer der ikke kan købes i almindelige butikker.

Let Elektronik forhandler produkter fra de bedste producenter på elektronikmarkedet, fx Arduino, SparkFun, Adafruit, Itead Studio, Phidigets med flere.
Let-elektronik.dk's målsætning er, at blive din foretrukne leverandør af udviklingselektronik. Jeg stiler mod dette mål, ved hele tiden at arbejde på at:

 • Gøre det nemt og ligetil at handle i webshoppen
 • Sælge produkter af høj kvalitet
 • Følge udviklingen og være opdateret 
 • Være i kontakt med kunderne 
 • Besøge udviklingsmiljøer 
 • Holde dig orienteret om arrangementer (Kurser, Messer, Konkurrencer m. m.) 
 • Finde den bedste ”Kom i gang” information, så det bliver nemt at komme i gang med udviklingselektronik 

let-elektronik.dk kom til verden i 2009, hvor de tidligere ejere opdagede Arduino og ikke kunne få armene ned. Arduino paltformen var genial, da platformen åbnede op for, at alle nu let (deraf navnet ”Let Elektronik”) kunne få adgang til en mikroprocessor baseret udviklingsplatform. Der blev arbejdet på at alle skulle have kendskab til Arduino og de lavede derfor en simpel HTML hjemmeside om Arduino og gav folk mulighed for at købe Arduino gennem konto overførsel.

Jeg har været venner med de tidligere ejere, siden 1991, og fulgt med i Let Elektronik's udvikling fra starten. De tidligere ejere ønskede i 2016, at afvikle let-elektronik.dk webshoppen og fokusere mere på Arduino til undervisningsbrug. Jeg ville gerne have flere ben at stå på i min virksomhed, og gennem mange måneders overvejelse lavede vi en aftale om overtagelse af domænet let-elektronik.dk.

De tidligere ejere har brugt meget energi og lagt mange ressourcer i let-elektronik. Jeg er meget taknemmelig for deres fantastiske indsats og er også meget glad for vores fortsatte samarbejde.

Leveringstid

Let-elektronik.dk's vareudvalg består af alle sparkfun.com's varer og udvalgte varer fra andre seriøse leverandører. Let-elektronik har et mindre udvalg af varer på lager og ikke lagerførte varer bestilles hjem.

Sparkfun-varer bestilles ved Sparkfun i USA hver torsdag omkring kl. 16 (kl 8 i USA). Sparkfun bruger hele torsdagen på at godkende ordren, og hvis alt går godt bliver varerne afsendt fra Sparkfun i USA fredag aften (eftermiddag i USA). Hvis alt går efter planen så ankommer varene til let-elektronik.dk om mandagen, hvor de bliver ompakket og sendt videre til vores ærede kunder.

Fordele ved at handle med let-elektronik.dk

Når du køber ved let-elektronik.dk sparer du følgende omkostninger, i forhold til hvis du selv bestilte varerne ved Sparkfun.com.

 • Fragt cirka 350 kr
 • Indfortoldnings-gebyr 60 kr per tarif linie
 • Toldbehandlings-gebyr 160 kr.
Flere fordele:

 • Jeg arbejder hele tiden på at have tilfredse og glade kunder
 • Jeg tager næsten altid telefonen eller ringer tilbage så snart det er muligt
 • Du får 60 dages returret og Garanti
 • Let-elektronik overholder Dansk Købelov og E-handelsloven 
 • Dokumentation og datablade på produkter 
 • Over 2500 spændene varer 

Tak fordi du tog dig tid til at læse lidt om let-elektronik.dk. Jeg håber du føler dig tryg ved at handle ved let-elektronik.dk.

Hilsen
Dennis V. Sørensen
Dennis V. Sørensen ejer af let-elektronik.dk

Hvem er vi (Historisk tekst fra de tidligere ejere)

Let Elektronik ApS er en mindre virksomhed beliggende i Aalestrup ved Aars.

Let Elektronik ApS sælger open source udviklingselektronik, som kan hjælpe dig til at realisere dine elektronikprojekter. Dette er uanset om det er en robot, der kan tilberede din morgenmad eller en GPS-tracking enhed. Produkterne spænder bredt fra komponenter, som modstande og lysdioder, til sensorer og LCD. Let Elektronik ApS forhandler produkter fra de bedste producenter på elektronikmarkedet, fx SparkFun, Adafruit, Seeed Studio og Phidigets. Ud over de produkter tilbyder Let Elektronik ApS også undervisning, foredrag og kurser i Arduino til fx foreninger, virksomheder, erhvervsskoler eller universiteter.

Jeg skriver ”dig”, fordi hele vores idé om at importere udviklingselektronik bygger på det ønske, at alle skal kunne sætte komponenterne sammen og efterfølgende få enheden til at udføre den ønskede funktion. Dermed ikke sagt, at Arduino ikke er for dig, som har ønsker om at udvikle og gennemføre højst komplicerede projekter.
For også her er Arduino det rette valg. Arduino er nem at komme i gang med, men kan samtidig imponere ved komplekse projekter.

Arkitekt, designer, ingeniør, tekniker, opfinder eller bare dig – alle kan være med!

Den første tanke til Let Elektronik ApS opstod i forbindelse med et elektronikprojekt på Aalborg Universitet i 2009. Vi skulle bygge en prototype og fandt hurtigt ud af, at udviklingselektronik ikke var til at købe i Danmark. Samtidig har vi altid haft en forkærlighed for open source software og hardware. Ønsket om open source elektronik kombineret med det, at platformen skulle være let tilgængelig gjorde, at valget faldt på Arduino. Arduino blev kontaktet og kort efter var aftalen om import af Arduino-produkter en realitet. Virksomheden startede i en garage og er siden flyttet i et "kontor", selv om vi ikke er nået til moderne faciliteter og et stort kontor, er det stadig sjælen der driver værket. Let Elektronik ApS er stadig en lille virksomhed, som til dagligt drives af *******, og en gang ugentligt er Anita med til at få alle bilagene bragt i orden - tak for det. Let Elektronik ApS.